2376022376 Στρατώνι, Χαλκιδικής zaxaraglougian71@gmail.com

Aristidis Rooms
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια - Διαμερίσματα - Στρατώνι Χαλκιδική


Καλώς ήρθατε στα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια - Διαμερίσματα "Aristidis Rooms"

Έχουμε την τύχη να ζούμε σε έναν τόπο φιλόξενο και ευλογημένο από τη φύση… στο Στρατώνι Χαλκιδικής. Ελάτε να γνωρίσετε τα ολοκαίνουργια και άνετα δωμάτιά μας που φιλοξενούν από 2 έως 5 άτομα, ανοιχτά όλο το χρόνο. Σε μας θα απολαύσετε τις διακοπές σας αφού σας παρέχουμε όλες τις ανέσεις. Χαρείτε την ησυχία στον υπέροχο κήπο. Αν έχετε όρεξη για μπάρμπεκιου, δοκιμάστε τις ικανότητές σας στον χώρο μας! Όσο για τη θάλασσα και τις ομορφιές του τόπου μας, τα καταστήματα, τα εστιατόρια, τα μπαρ, όλα είναι κοντά σας, αφού βρίσκεστε στο κέντρο του χωριού. Εμείς θα είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε! Σας παρέχουμε ολοκαίνουργια, άνετα δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια με μπάνιο, διαθέσιμα όλο το χρόνο, εξοπλισμένα με τηλεόραση, κλιματισμό και θέρμανση. Υπάρχει επίσης κοινή κουζίνα, πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές. Όλα τα δωμάτια έχουν πρόσβαση στον υπέροχο κήπο μας που προσφέρεται για κάθε είδους δραστηριότητες.

 

Ο Κήπος μας

Ο Κήπος μας

Από την ησυχία και την ηρεμία του περιβάλλοντος έως την ευκολία πρόσβασης στις ομορφιές του Στρατωνίου και των γύρω περιοχών, καθώς και στις πολλές δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή, υπόσχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη και προσδοκία.

Περισσότερα
Ο Κήπος μας

Ο Κήπος μας

Με τον υπέροχο κήπο μας και τις πλήρως εξοπλισμένες κοινόχρηστες εγκαταστάσεις, θα νιώσετε σαν να είστε στο σπίτι σας.

Περισσότερα
Τα Διαμερίσματα

Τα Διαμερίσματα

Τα διαμερισματά μας είναι σχεδιασμένα για να φιλοξενούν από 2 έως 5 άτομα και είναι ανοιχτό καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας ανεξαρτήτως εποχής.

Περισσότερα
Τα Διαμερίσματα

Τα Διαμερίσματα

Όλα τα δωμάτιά μας έχουν πρόσβαση στον υπέροχο κήπο μας, ο οποίος προσφέρει ένα ήρεμο περιβάλλον για όλους τους επισκέπτες και διαθέτει πολλές δραστηριότητες για να απολαύσετε.

Περισσότερα
Τα Διαμερίσματα

Τα Διαμερίσματα

Με πέντε διαμερίσματα διαφόρων τύπων, εξοπλισμένα κουζινάκι, κλιματισμό και μοντέρνα επίπλωση, είμαστε βέβαιοι ότι θα βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε για την ιδανική διαμονή.

Περισσότερα