2376022376 Στρατώνι, Χαλκιδικής zaxaraglougian71@gmail.com
 
 
 
 
Τα Διαμερίσματα 
Aristidis Rooms - Ενοικιαζόμενα Δωμάτια - Διαμερίσματα - Στρατώνι Χαλκιδική

Είναι μεγάλη μας χαρά να σας προσκαλέσουμε να ανακαλύψετε τα ολοκαίνουργια και άνετα διαμερίσματα που προσφέρουμε στα "Aristidis Rooms". Τα διαμερισματά μας είναι σχεδιασμένα για να φιλοξενούν από 2 έως 5 άτομα και είναι ανοιχτό καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας ανεξαρτήτως εποχής.

Όλα τα δωμάτιά μας έχουν πρόσβαση στον υπέροχο κήπο μας, ο οποίος προσφέρει ένα ήρεμο περιβάλλον για όλους τους επισκέπτες και διαθέτει πολλές δραστηριότητες για να απολαύσετε. Με πέντε διαμερίσματα διαφόρων τύπων, εξοπλισμένα κουζινάκι, κλιματισμό και μοντέρνα επίπλωση, είμαστε βέβαιοι ότι θα βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε για την ιδανική διαμονή.

 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
 

Τα διαμερίσματά μας προσφέρουν όλες τις ανέσεις που θα χρειαστείτε. Διαθέτουν ολοκαίνουργια, άνετα δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια, καθώς και μπάνιο εξοπλισμένο με τηλεόραση, κλιματισμό και θέρμανση για να σας προσφέρουν μια άνετη διαμονή. Επιπλέον, υπάρχει κοινή κουζίνα, πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές, για να μπορείτε να ετοιμάσετε τα γεύματά σας με άνεση.

Τέλος, το κοινόχρηστο barbeque και η μεγάλη καλοκαιρινή τραπεζαρία προσφέρουν αυτονομία στα γεύματά σας, κάνοντας τα ιδανικά για οικογένειες και παρέες.

 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
  Ελάτε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία διακοπών στα "Aristidis Rooms" και αφήστε μας να φροντίσουμε για την άνετη και αξέχαστη διαμονή σας!  
     
     
    2376022376