2376022376 Στρατώνι, Χαλκιδικής zaxaraglougian71@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Aristidis Rooms
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια - Διαμερίσματα - Στρατώνι Χαλκιδική

Αναζητάτε τον ιδανικό προορισμό για τις επόμενες διακοπές σας; Αν ναι, τότε οι "Aristidis Rooms" είναι ο τέλειος προορισμός για εσάς! Με άνετα και ολοκαίνουργια δωμάτια που προσφέρουν όλες τις ανέσεις, σε έναν φιλόξενο και ευλογημένο τόπο, το Στρατώνι Χαλκιδικής, οι "Aristidis Rooms" υπόσχονται μια αξέχαστη διαμονή.

 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
 

Με τον υπέροχο κήπο μας και τις πλήρως εξοπλισμένες κοινόχρηστες εγκαταστάσεις, θα νιώσετε σαν να είστε στο σπίτι σας. Από την ησυχία και την ηρεμία του περιβάλλοντος έως την ευκολία πρόσβασης στις ομορφιές του Στρατωνίου και των γύρω περιοχών, καθώς και στις πολλές δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή, υπόσχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη και προσδοκία.

Επισκεφθείτε τα "Aristidis Rooms" και αφεθείτε στη φροντίδα και τη φιλοξενία μας. Αναζητήστε την απόλυτη εμπειρία διακοπών και αφήστε μας να σας κάνουμε να νιώσετε ευπρόσδεκτοι και φροντισμένοι κάθε στιγμή της διαμονής σας.

 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
  Ανακαλύψτε τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια - Διαμερίσματα "Aristidis Rooms" και ζήστε μια μοναδική εμπειρία διακοπών που θα σας μείνει αξέχαστη!  
     
     
    2376022376